29 ianuarie 2024, 13:35 Realitatea moldovenească views 1090
Oleg Tofilat, Directorul CFM, Anunță Demisia sa din Funcție
29 ianuarie 2024, 13:35 Realitatea moldovenească views 1090

Oleg Tofilat, Directorul CFM, Anunță Demisia sa din Funcție

Directorul întreprinderii de stat "Calea Ferată din Moldova", Oleg Tofilat, și-a depus cererea de demisie din funcție.

El a confirmat astăzi această informație reporterilor, menționînd că și-a depus cererea de demisie la Agenția Proprietății Publice.

El a refuzat să vorbească acum despre motivele demisiei sale, menționînd că va scrie despre toate mai tîrziu pe pagina sa de socializare.

După cum s-a anunțat anterior, directorul întreprinderii de stat "Calea Ferată din Moldova", Oleg Tofilat, a anunțat astăzi că va depune cererea de demisie.

Despre aceasta a fost informat portalul Noi.md după ședința pe care a organizat-o astăzi, 29 septembrie, cu subalternii săi.

Oleg Tofilat a dat de înțeles că, dacă cererea sa de demisie nu va fi aprobată, va discuta dur cu autoritățile pentru a-i ajuta la rezolvarea problemelor existente. Dacă va fi acceptată, el va pleca din funcție.

În ajun, Oleg Tofilat a declarat pentru Noi.md că nimeni nu a exercitat presiuni asupra sa, nu i-a cerut și nu i-a solicitat să demisioneze din funcție și că astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, își va anunța decizia personală.

"Nimeni nu exercită nicio presiune asupra mea. Nimeni nu mi-a spus, nici nu m-a rugat, nici nu mi-a cerut să scriu cerere de demisie. Nu a existat nicio presiune directă. Tot ceea ce fac, fac din propria inițiativă", a declarat directorul întreprinderii de stat "Calea Ferată din Moldova".

De menționat că anterior în rețea au apărut informații potrivit cărora Oleg Tofilat, directorul întreprinderii de stat "Calea Ferată din Moldova", ar fi fost presat de autorități să demisioneze. Surse informate din cadrul întreprinderii de stat "Calea Ferată din Moldova" susțin că lui Oleg Tofilat i-au fost acordate două săptămîni pentru a-și lua rămas bun, iar membrii echipei sale scriu deja cereri de demisie și chiar și-ar fi scos lucrurile personale din birouri.

Oleg Tofilat a scris anterior pe o rețea de socializare că, de fapt, problemele companiei pot fi rezolvate foarte ușor, dar instrumentele necesare le deține guvernul, nu el.

"Sarcina unui conducător responsabil este să accelereze procesele cît mai mult posibil. Iar cel mai dăunător lucru pentru toată lumea în situația actuală este încetineala", a subliniat directorul Întreprinderii de Stat "CFM".

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

CFM , Oleg Tofilat , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
183 locuitori

Cîzlar este un sat din cadrul comunei Cneazevca, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Leova și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 183 de oameni. Satul Cîzlar a fost înființat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.