23 ianuarie 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 1164
Unde se ascunde Plahotniuc? Ce spun deputații
23 ianuarie 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 1164

Unde se ascunde Plahotniuc? Ce spun deputații

Procurori moldoveni și francezi au percheziționat trei imobile din Franța ale oligarhului Vladimir Plahotniuc.

La una din ele, locuia o rudă a fostului lider democrat, care păstra în locuință 92 de mii de euro, afirmă oamenii legii, fără să precizeze dacă e vorba de unul dintre fii lui Vlad Plahotniuc. Fugar de ani buni, va fi adus acasă sau nu Vladimir Plahotniuc am discutat cu deputații. Ce ne-au răspuns vedeți imediat, notează Noi.md cu referire la tv8.

„Plahotniuc va fi adu în țară, cînd?”

Oamenii legii nu știu unde exact se află Vladimir Plahotniuc. Fost lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc a părăsit R. Moldova în iunie 2019 după ce democrații au cedat puterea. Atunci în Parlament a fost creată o coaliție între Partidul Socialiștilor și blocul ACUM. După fuga lui au fost deschise mai multe dosare penale. Între timp, Plahotniuc a fost inclus în mai multe liste de sancțiuni internaționale pentru faptul că a încercat să destabilizeze situația politică din R. Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Vlad Plahotniuc , deputați

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1896
Populația:
1194 locuitori

Hăsnăşenii Noi este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hăsnășenii Noi și Lazo. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Drochia și la 171 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1194 persoane. Satul Hăsnăşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1896.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.