08 decembrie 2023, 13:35 Realitatea moldovenească views 1239
Poliția, despre unele mesaje false: Îndemnăm la calm părinții și copiii!
08 decembrie 2023, 13:35 Realitatea moldovenească views 1239

Poliția, despre unele mesaje false: Îndemnăm la calm părinții și copiii!

Poliția îndeamnă părinții și copiii să-și păstreze calmul, în contextul în care noaptea trecută s-au distribuit mai multe informații false pe un canal de Telegram anonim unde au fost plasate amenințări în adresa mai multor instituții de învățămînt din capitală.

Toate instituțiile abilitate ale statului s-au autosesizat și au inițiat toate măsurile corespunzătoare, notează Noi.md.

Poliția califică aceste acțiuni drept un atac hibrid, menit să debusoleze cetățenii și să creeze panică în societate.

"Precizăm că, fotografiile plasate pe acest canal, în care indivizii demonstrează arme și muniții, sînt vechi și au fost preluate de pe rețele de socializare.

Organele de drept întreprind toate acțiunile necesare pentru a elucida cine stă în spatele acestui canal și scopul exact al acestora", spun oamenii legii.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

atac hibrid , politia , parinti , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1776 locuitori

Găleşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Găleşti și Găleştii Noi. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 46 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1776 de oameni. Satul Gălești a fost menționat documentar în anul 1528 cu denumirea Tutoveni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.