04 decembrie 2023, 14:30 Realitatea moldovenească views 1105
Ce caută un steag LGBT într-un centru pentru copii refugiați din Ucraina
04 decembrie 2023, 14:30 Realitatea moldovenească views 1105

Ce caută un steag LGBT într-un centru pentru copii refugiați din Ucraina

Unul dintre centrele comunitare din Moldova, care oferă ajutor copiilor refugiaților din Ucraina, are afișat un steag LGBT, iar însuși centrul a fost vizitat de ambasadorul SUA în Moldova, Kent D. Logsdon.

Asupra acestui detaliu a atenționat Alexandr Odințov, consilier din partea Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău.

"Nimic neobișnuit? Ambasadorul SUA, copii, un steag LGBT într-un centru comunitar care ajută refugiații din Ucraina..... este deja în Moldova", a scris el pe canalul său de Telegram.

Anterior, fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău a dispus Direcției principale educație, tineret și sport să elaboreze un proiect de decizie privind interzicerea propagandei valorilor LGBT în rîndul copiilor în instituțiile de învățămînt și preșcolare din municipiul-capitală.

petiție online corespunzătoare din partea părinților a acumulat aproximativ 5.800 de semnături.

"Noi, la fel ca majoritatea absolută a părinților, sîntem categoric împotriva propagandei valorilor LGBT în instituțiile educaționale și preșcolare din municipiul-capitală și considerăm că la școală copiii trebuie să dobîndească cunoștințe, iar cînd vor ajunge la vîrsta adultă, ei își vor determina ei înșiși comportamentul în pat. Depinde de noi toți, de fiecare dintre noi, ce se va întîmpla cu copiii noștri!" a notat atunci Alexandr Odințov.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Steag , LGBT , refugiați ucraineni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
2171 locuitori

Zîmbreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zîmbreni și Găureni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Ialoveni și la 30 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2171 de oameni. Satul Zîmbreni a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.