09 decembrie 2022, 17:00 Realitatea moldovenească views 4871
Consumatorii care au indicat date greșite pe compensatii.gov.md pot face modificări
09 decembrie 2022, 17:00 Realitatea moldovenească views 4871

Consumatorii care au indicat date greșite pe compensatii.gov.md pot face modificări

Consumatorii care au indicat eronat venitul mediu lunar, numărul de persoane în locuință sau au solicitat din eroare atribuirea categoriei de consumatori non vulnerabili, pot cere redeschiderea cererii pentru corectarea datelor.

Precizările sînt făcute de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale, transmite IPN.

sînt îndemnați să verifice corectitudinea datelor consumatorii care s-au înregistrat pe platformă și au primit o categorie de vulnerabilitate energetică, dar pentru care în factură este aplicată categoria medie în baza metodei indirecte, ca în cazul consumatorilor neînregistrați. Aceștia trebuie să verifice corectitudinea datelor privind numărul locului de consum pe compensatii.gov.md.

Redeschiderea cererii pentru corectarea datelor poate fi solicitată prin mesaj la adresa electronică suport@compensatii.gov.md.

Totodată, Ministerul precizează că pentru consumatorii de electricitate care au primit facturi la începutul lunii decembrie în care nu figurează compensații pentru luna noiembrie, compensațiile vor fi acordate cumulat pentru lunile noiembrie și decembrie în următoarea factură.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

compensatii , tarife

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
341 locuitori

Cureşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Şolcani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 341 de oameni. Satul Cureşniţa Nouă a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.