10 septembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 1931
Care este astăzi prețul unui litru de benzină și motorină?
10 septembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 1931

Care este astăzi prețul unui litru de benzină și motorină?

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a emis o notă prin care a informat că a stabilit pentru ziua de vineri, 10 septembrie curent, prețuri maximale de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Adică cifrele de mîine vor crește față de azi pentru benzină cu 0,09 bani și pentru motorină – cu 0,03 bani. Exact aceeași creștere a avut loc pentru prețurile de joi față de miercuri.

Astfel, dacă azi șoferii vor vedea afișate la stațiile de benzinării următoarele prețuri: pentru benzină – 20,61 lei și pentru motorină – 16,66 lei, atunci mîine vor fi de 20,70 lei și, respectiv, de 16,69 lei.

Amintim că președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat că se va solicita în plen audierea conducerii ANRE, fiind indignat de ineficiența activității Agenției, în contextul fluctuațiilor de prețuri la produsele petroliere. „O să revenim în Parlament, cu audieri ale ANRE. Pentru că trebuie să facem și acolo curățenie. Este inadmisibil cum unii și-au permis să speculeze cu prețurile la carburanți”, a declarat acesta.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

combustibil , preţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1487
Populația:
5596 locuitori

Corlăteni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Corlăteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 34 km de orașul Rîșcani și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5596 de oameni. Satul Corlăteni a fost menționat documentar în anul 1487.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.