07 iulie 2021, 17:00 Realitatea moldovenească views 2950
Șoferii care au pierdut numerele de înmatriculare în urma ploilor torențiale se pot adresa la poliție
07 iulie 2021, 17:00 Realitatea moldovenească views 2950

Șoferii care au pierdut numerele de înmatriculare în urma ploilor torențiale se pot adresa la poliție

În urmă ploilor torențiale, ofițerii de patrulare au depistat și primit mai multe numere de înmatriculare. Proprietarii se pot adresa la sediul Direcției patrulare Centru din Chișinău (strada Goga 18), pentru a le ridica.

De asemenea, poliția face apel către cetățenii care au găsit plăcuțe de înmatriculare de la mașini să le predea celui mai apropriat echipaj de patrulare ori polițist.

În urma ploilor din ultimele două zile, mai multe drumuri din capitală, dar și din întreaga țară s-au transformat în lacuri, iar șuvoaiele au măturat tot ce le-a stat în cale.

Pentru următoarele zile meteorologii prognozează ploi. Vremea se va încălzi la finele săptămînii, cînd termometrele vor arăta 31 grade Celsius.

Sursa: www.moldpres.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
776 locuitori

Coştangalia este un sat din cadrul comunei Ecaterinovca, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cimișlia și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 776 de oameni. Satul Coștangalia a fost menționat documentar la începutul secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.