31 iulie 2019, 15:00 Realitatea moldovenească views 3654
CNA are un nou director
31 iulie 2019, 15:00 Realitatea moldovenească views 3654

CNA are un nou director

Secretarul general al Aparatului Președintelui, Ruslan Flocea, a fost numit astăzi de Parlament în funcția de director al Centrului Național Anticorupție, notează Noi.md.

Candidatura lui Flocea a fost aprobată cu votul a 72 de deputați, inclusiv a celor democrați. El a fost numit în funcție pentru un mandat de cinci ani, după ce a acumulat cel mai mare punctaj în cadrul concursului organizat de Comisia juridică a Parlamentului.

Imediat după aporbarea hotărîrii, Ruslan Flocea a depus jurpămîntul în fața deputaților.

"Vă mulțumesc pentru încrederea acordată: o să depun tot efortul ca instituția să obțină rezultate și ca totul să fie în strică conformitate cu legislația", a declarat Flocea de la tribuna Parlamentului.

Spicherul Zinaida Greceanîi i-a cerut noului director CNA să se ghideze în activitatea sa doar de interesele cetățenilor.

"Să nu uitați nici pentru un minut că dvs. ați depus jurămîntul în fața poporului R.Moldova și asta doar să vă fie călăuză în activitate", a remarcat Greceanîi.

Menționăm că Ruslan Flocea a acumulat cel mai mare punctaj oferit de membrii comisiei de profil. Pe locul doi și trei s-au plasat Cristina Țărnă și Vitalie Verebceanu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

CNA , director

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populaţia:
731 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Alexeevca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Alexeevca este amplasat pe coline, la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 15 km de oraşul Edineţ şi la 214 km de Chișinău, în apropierea satelor Branişte şi Feteşti. Sînt cinci localităţi din Republica Moldova care poartă acelaşi nume – Alexeevca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 731 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.