18 iulie 2012, 16:31 Realitatea moldovenească views 8401
18 iulie 2012, 16:31 Realitatea moldovenească views 8401

Nicolae Timofti va primi 400 de mii de lei pentru că a fost ales preşedinte

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va primi o indemnizaţie unică de concediere din funcţia de preşedinte şi judecător la Consiliului Superior al Magistraturii, în valoare de 400,4 mii de lei.

Guvernul a decis alocarea sumei respective din Fondul său de rezervă. Ministrul Finanţelor, Veaceslav Negruţa, a declarat după şedinţa de Guvern că, potrivit legislaţiei în vigoare, indemnizaţia unică se calculează prin înmulţirea salariului său mediu lunar la numărul de ani complet lucraţi în funcţia de judecător . „Referindu-ne la cazul concret, indemnizarea unică de concediere se plăteşte pentru 35 de ani lucraţi în funcţia de judecător”, a precizat Negruţa.

Amintim că, pînă a fi ales preşedinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a activat în funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, începînd cu luna martie 2011.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (2)
  • #2 georg Răspunde Citează selecţia
    Это плата за ПРАВИЛЬНОЕ поведение!
    И это не последний бонус- при ПРАВИЛЬНОМ исполнении заказов альянса!
    НЕ стыдно, господин Тимофти?
  • #1 cece Răspunde Citează selecţia
    Они что с ума сходят??? У нас дефицит бюджета, а они пособия в такой сумме выплачивают??????? Капец, страна дураков и обманщиков!!!
    Ему мало президентских привилегий?
    сколько людей живут на нищенские пособия, зарплаты!!!!!!!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1838
Populația:
1825 locuitori

Vertiujeni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Vertiujeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 42 de km Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1825 de oameni. Satul Vertiujeni a fost întemeiat în anul 1838.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.