09 septembrie 2018, 15:27 Realitatea moldovenească views 14486
Igor Dodon implicat într-un grav accident de circulație (FOTO/VIDEO)
09 septembrie 2018, 15:27 Realitatea moldovenească views 14486

Igor Dodon implicat într-un grav accident de circulație (FOTO/VIDEO)

Coloana Prezidențială a fost implicată într-un accident rutier pe traseul Strășeni - Călărași, poliția se află la fața locului.

Două maşini din coloana prezidenţială au fost implicate într-un accident rutier, produs în această după-amiază pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de oraşul Străşeni.

Din imaginile postate pe internet se vede că automobilele s-au ciocnit violent cu un camion, care aparţine unei firme avicole. Potrivit martorilor, în urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, şoferul maşinii este în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spital. La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri.

Accidentul a fost confirmat dr poliţie, dar oamenii legii nu au oferit mai mult detalii.Potrivit primelor informații, președintele Igor Dodon a fost transportat la spital. Starea lui Igor Dodon este satisfăcătoare. Acesta s-a ales doar cu cîteva zgîrieturi și vînătăi.

Informația a fost confirmată de către șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea. Potrivit acestuia, accidentul s-a petrecut între trei mașini, printre care două vehicule ale SPPS. În urma impactului, persoanele care au avut de suferit au primit îngrijiri medicale pe loc.

„Două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului", scrie IGP pe pagina oficială de pe Facebook.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , accident

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1801
Populația:
471 locuitori

Curătura este un sat din cadrul comunei Alcedar, raionul Șoldăneşti. Satul Curătura este situat la o distanță de 15 km de orașul Șoldănești și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 471 de oameni. Prima atestare a satului Curătura datează din anul 1801.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.