03 februarie 2012, 15:05 Realitatea moldovenească views 4083
03 februarie 2012, 15:05 Realitatea moldovenească views 4083

În Republica Moldova vor fi înăsprite regulile de utilizare a telefoanelor mobile

În Republica Moldova vor fi înăsprite regulile de utilizare a telefoanelor mobile. Potrivit consilierului prim-ministrului, Tudor Darie, se presupune că cartelele SIM vor fi înregistrate pe numele persoanor fizice concrete, ale căror date vor introduse într-o bază de date specială.

Conform unui anunț pe rețeaua de socializare Facebook, această reglementare ar putea intra în vigoare în luna iulie 2012, fapt stipulat într-un acord dintre Centrul de Guvernare Electronică și operatori.

Potrivit consilierului, noua reglementare va fi una benevolă și va permite utilizatorilor să acceseze prin intermediul telefonului mobil diverse servicii din domeniul tehnologiilor informaționale, care vor fi disponibile doar pentru cei ale căror date cu caracter personal vor fi plasate pe un server special.

 

Sursa: moldnews.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
50 locuitori

Lîsaia Gora este un sat din cadrul comunei Ulmu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 108 km de Chișinău. Populaţia satului Lîsaia Gora alcătuia 50 de oameni în anul 2012. Satul Lîsaia Gora a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.