16 ianuarie 2012, 16:16 Realitatea moldovenească views 5558
16 ianuarie 2012, 16:16 Realitatea moldovenească views 5558

Moldova fără președinte, iar cetățenii țării – dezamăgiți

Curtea Constituțională a declarat neconstituțional scrutinul din 16 decembrie și a anulat alegerile repetate din 15 ianuarie, pe motiv că nu a fost asigurat secretul votului. Cu toate acestea, au apărat deja doi candidați la viitoarele alegeri. Care este parerea cetățenilor din Glodeni vis-a-vis de acest subiect, aflați imediat.

La alegerile prezidențiale din 16 decembrie, majoritatea covîrșitoare a deputaților a afișat buletinele de vot la ieșirea din cabine și înainte de a le introduce în urna de vot.  În acest sens Curtea Constituțională a declarat neconstituțional scrutinul din 16 decembrie și a anulat alegerile repetate din 15 ianuarie. Intervievați de noi, majoritatea cetățenilor au declarat că știu despre amînarea alegerilor și au declarat că acesta nu este decît un joc al politicienilor.

La întrebarea care ar fi candidatul preferat din cei doi, majoritatea oamenilor au declarat că ar susține candidatura fostului Guvernator al Băncii Naționale, Leonid Talmaci.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
125 locuitori

Valea Verde este un sat din cadrul comunei Copanca, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Căușeni și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 125 de oameni. Satul Valea Verde a fost înființat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.