25 decembrie 2011, 23:47 Realitatea moldovenească views 3504
25 decembrie 2011, 23:47 Realitatea moldovenească views 3504

Potrivit datelor neoficiale, Evghenii Şevciuk a învins covîrșitor în alegerile din Transnistria

Conform datelor neoficiale, fostul spiker al Sovietului Suprem al autoproclamatei republici, Evghenii Șevciuk, îl devansează pe Anatoly Kaminsky în al doilea tur al alegerilor „prezidențiale”.

Rezultatele oficiale preliminare ale scrutinului vor fi anunţate la ora 10 la 26 decembrie, iar rezultatele finale vor fi fi făcute publice la sfîrșitul săptămînii.

La scrutin au participat 51,74% din alegatori. Alegerile vor fi declarate valabile, indiferent de numărul alegătorilor care au participat la ele. Candidatul care primeşte cele mai multe voturi va fi ales în funcţia de „preşedinte„ al așa-numitei rmn.

Amintim că în turul al doilea al scrutinului au ieșit ex-speakerul Parlamentului local Evghenii Şevciuk, care a acumulat în primul tur 38,55% din voturi, şi preşedintele Sovietului Suprem al autoproclamatei republici Anatolii Kaminskii, pentru care au votat 26,3% dintre alegători.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1869
Populația:
6204 locuitori

Stăuceni este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Goianul Nou și Stăuceni. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 6204 de oameni. Satul Stăuceni a fost menționat documentar în anul 1869.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.