24 decembrie 2011, 13:42 Realitatea moldovenească views 5792
24 decembrie 2011, 13:42 Realitatea moldovenească views 5792

Serviciile speciale transnistrene îi aduc „acuzații dure” lui E. Șevciuk

Organele securității „de stat” din așa-numita rmn au acuzat candidatul  la funcția de lider a autoproclamatei republici de legături cu Occidentul şi intenția de a întoarce regiunea în componența Republicii Moldova. Asemenea acuzaţii au fost făcute de aşa-numitul ministru al securităţii de stat, Vladimir Antiufeev, cu cîteva zile înainte de a doua rundă a alegerilor „prezidenţiale”.

Oficialul a declarat că serviciile secrete au informaţii despre legăturile lui Evghenii Şevciuk şi a staff-ului său cu reprezentanţii Republicii Moldova şi  ai României, precum şi despre pretinsa predare a Transnistriei Chişinăului, în caz de victorie.

Ca dovadă a faptului că Rusia este împotriva lui Evghenii Şevciuk, „ministrul” a invocat o emisiune analitică a unuia dintre canalele TV ruse.

Evgheni Şevciuk a cîştigat în primul tur al alegerilor „prezidenţiale”, cu 38,55 % din voturi.

Comentarii

 (1)
  • #1 ionelmat Răspunde Citează selecţia
    а что до первого тура небыло известно вам дорогие кто был такой Шевчук? Знали вы все прекрасно. пусть народ скажет на выборы  кого хотят.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1649
Populația:
2183 locuitori

Albineţul Vechi este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rediul de Sus, Rediul de Jos, Albineţul Vechi și Albineţul Nou. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Fălești și la 131 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2183 de oameni. Satul Albineţul Vechi a fost menționat documentar în anul 1649.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.