02 noiembrie 2015, 12:20 Realitatea moldovenească views 5158
În cluburile de noapte din Chișinău ar putea fi întreprinse controale
02 noiembrie 2015, 12:20 Realitatea moldovenească views 5158

În cluburile de noapte din Chișinău ar putea fi întreprinse controale

Raidurile preventive sunt necesare pentru a evita tragediile asemănătoare celei care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de noapte din București, care a răpit viața a 30 de persoane.

În această săptămână, va fi întreprins un control complex în cluburile de noapte din Chișinău. Corespondentul agenției Sputnik a aflat această informație din surse competente din cadrul consiliul municipal Chișinău.

O comisie formată din experți intenționează să inspecteze cluburile pentru a evita tragediile asemănătoare celei care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de noapte din București.

Amintim că în clubul „Colectiv" a izbucnit un incendiu în timpul concertului unei formații rock din România, care a FOST provocat, potrivit datelor preliminare, de focurile de artificii. Încăperea de dimensiuni mici nu era prevăzută pentru show-ri pirotehnice. Multe persoane aflate în club au murit asfixiate. Organele de drept au intentat un dosar penal pe acest caz.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

control , raid , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Codrenii Noi este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 719 locuitori. Satul Codrenii Noi a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.