01 decembrie 2011, 15:37 Realitatea moldovenească views 2999
01 decembrie 2011, 15:37 Realitatea moldovenească views 2999

Termenul noilor alegeri ale Preşedintelui trebuie stabilit în următoarele 30 de zile

Deputaţii în Parlament din AIE au votat joi în două lecturi pentru introducerea modificărilor la Codul Electoral, în conformitate cu care alegerile Preşedintelui se consideră invalidate, dacă pentru participare n-a fost înregistrat nici un candidat. Majoritatea parlamentară a hotărît de asemenea să stabilească data noilor alegeri ale Preşedintelui în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a acestui proiect de lege.

Fracţiunea Partidului Comuniştilor în această chestiune continuă să rămînă pe poziţiile vechi, considerînd toate iniţiativele referitoare la alegerile Preşedintelui, adoptate în ultima perioadă de majoritatea parlamentară, „o încercare de uzurpare a puterii”.

 

Sursa: newsmoldova.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
1286 locuitori

Drăgușeni este un sat din cadrul comunei Bobeica, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Hîncești și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1286 locuitori. Satul Drăgușeni a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.