02 noiembrie 2011, 16:12 Realitatea moldovenească views 4108
02 noiembrie 2011, 16:12 Realitatea moldovenească views 4108

Bolotov a cîştigat a treia medalie de aur la mondialele de kickboxing

Naţionala Republicii Moldova s-a întors de la Campionatul Mondial de kickboxing după versiunea WAKO. La competiţia din Macedonia echipa noastră a cucerit două medalii. Denis Apăvăloaie a obţinut medalia de bronz la categoria de greutate de pînă la 80 kg, iar Maxim Bolotov a cîştigat medalia de aur la categoria supergrea, care a devenit a treia distincţie de acest fel în cariera sportivului. Toate cele trei titluri Bolotov (26 ani) le-a obţinut în acest an.

„O săptămînă plină de emoţii, stres, antrenamente intense, dar totuşi am reuşit, am demonstrat că sînt un sportiv puternic. Nu mă voi opri aici, în viitorul apropiat voi participa la foarte multe turnee”, a menţionat Maxim Bolotov.

La turneul din Scopje, Moldova a fost reprezentată de 5 sportivi, inclusiv o sportivă, care a cedat în prima partidă.

„Pentru prima dată am participat la un asemenea turneu. Am avut mari emoţii, a fost foarte dificil”, a menţionat Doina Negoiţă.

La campionat au participat circa 3 mii de sportivi din 40 de ţări.

Pentru participarea naţionalei Moldovei la campionatul mondial Ministerul Tineretului şi Sportului a alocat 10 mii de lei. Marea parte a cheltuielilor şi le-a asumat federaţia de profil din Moldova.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1657
Populația:
50100 locuitori
Logo

Rîbnița este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul este situat la o distanță de 130 km de Chișinău. Populaţia orașului Rîbnița constituia 50 100 oameni în anul 2010. Localitatea Rîbnița a fost menționată documentar în anul 1657.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.