27 februarie 2015, 12:15 Realitatea moldovenească views 8083
Eugen Carpov părăseşte fracţiunea PLDM din Parlament
27 februarie 2015, 12:15 Realitatea moldovenească views 8083

Eugen Carpov părăseşte fracţiunea PLDM din Parlament

Deputatul Eugen Carpov, care a acces în Parlament pe lista PLDM, a părăsit fracţiunea liberal-democraţilor. El şi-a anunţat decizia în cadrul şedinţei de astăzi a Legislativului.

"Constat că obiectivele PLDM nu mai corespund cu promisiunele făcute cetăţenilor", a menţionat Carpov.

Totodată, Eugen Carpov a declarat că se asociază la proiectul lui Iurie Leancă: "Vom construi un proiect viabil, puternic pentru a promova Moldova înainte. Detaliile acţiunilor noastre le vom face publice imediat ce acestea vor fi clarificate".

Liderul PLDM, Vlad Filat, a anunţat că a luat act de decizia fostului său coleg. Totodată, preşedintele PLDM speră că la baza deciziei nu este acelaşi raţionament pe care l-au avut Igor Dodon şi alţi doi deputaţi atunci când au părăsit Partidul Comuniştilor în legislatura precedentă.

Amintim că, ieri, Iurie Leancă a declarat că pleacă şi el din postul de vicepreşedinte al PLDM, din fracţiunea parlamentară a PLDM şi din partid. Politicianul rămâne, deocamdată, deputat neafiliat.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

deputat , partide , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
897 locuitori

Iepureni este un sat din cadrul comunei Cania, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Cantemir și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 897 de oameni. Satul Iepureni a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.