27 octombrie 2011, 09:52 Realitatea moldovenească views 4967
27 octombrie 2011, 09:52 Realitatea moldovenească views 4967

IMPORTANT!!! Apropo pentru ”Apropo magazin”

Recent ziarul Apropo Magazin a publicat un articol tendenţios în care este insiunuată existenţa unei legături dintre deputatul Igor Dodon şi site-ul moldovenii.md. În această situaţie site-ul moldovenii.md este nevoit să declare următoarele:

1. Noi promovăm cultura şi traditiile Moldovei şi în acest context noi am  susţinut relansarea celei mai renumite formaţii din Moldova - NOROC.

2. Site-ul moldovenii.md nu a fost şi nu este un site care să aparţină sau să fie finanţat de dl. Igor Dodon.

3. Orice politician care afirmă că  este implicat în proiectul moldovenii.md, delicat vorbind, minte. Acele persoane care răspîndesc astfel de informaţii în mass-media – sînt nişte mincinoşi!

4. Noi declarăm în mod responsabil că nici unul dintre partidele politice existente şi nici o figură politică nu au nici o legătură cu înfiinţarea, finanţarea şi dezvoltarea conţinutului proiectului moldovenii.md.

5. Un astfel de proiect, a priori, nu poate fi angajat politic. În acest caz, el  pur şi simplu nu are sens, noi înţelegem foarte bine acest lucru şi vom fi întotdeauna pe această poziţie.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
472 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Sevirova, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Florești și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 472 de oameni. Satul Ivanovca a fost menționat documentar în anul 1890.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.