29 decembrie 2014, 11:09 Realitatea moldovenească views 9286
Un autocar cu cetățeni moldoveni s-a răsturnat în România
Foto: moldpres.md
29 decembrie 2014, 11:09 Realitatea moldovenească views 9286

Un autocar cu cetățeni moldoveni s-a răsturnat în România

Un autocar cu 31 de pasageri și doi șoferi care se îndrepta din Chișinău spre București s-a răsturnat astăzi dimineața în apropierea localităţii Mihăileşti din judeţul Buzău, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, șeful Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ana Taban, a declarat că în urma accidentului, nu a avut de suferit nici o persoană.

"Pasagerilor li s-a oferit adăpost la o pensiune din apropiere. Ambasada Republicii Moldova la București a fost contactată, iar în scurt timp urmează să fie trimis un autocar de la Chișinău, cu care pasagerii își vor continua drumul", a comunicat sursa citată.

Meteorologii din România au instituit cod portocaliu de ninsori şi viscol în zece judeţe din estul şi sudul ţării, în timp ce alte 25 de judeţe se află sub cod galben, de duminică seară pînă luni seară.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Romania , autobuz , accident , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
911 locuitori

Nicolaevca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Valea Rădoaiei și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 126 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 911 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.