13 octombrie 2011, 11:15 Realitatea moldovenească views 5334
13 octombrie 2011, 11:15 Realitatea moldovenească views 5334

Capitala mondială a dansului se mută la Chişinău

De Hramul oraşului, Palatul Republicii va găzdui Campionatul Mondial de dans sportiv destinat juniorilor. În aceeaşi perioadă se va ţine şi concursul „Chișinău Open”, care potrivit conducerii clubului Codreanca face parte din elita competiţiilor internaţionale.

Campionatul Mondial de dans sportiv pentru juniori cu vîrsta de 14-15 ani va strînge în acest an sportivi din 33 de ţări. Evenimentul va avea loc pe 15 octombrie, la Palatul Republicii, în Capitală, şi va fi precedat de turneul internaţional „Chișinău Open 2011”, care face parte din elita competiţiilor internaţionale. "Este o competiţie foarte importantă, cu un coeficient foarte mare. Participă peste 15 ţări. Mai multe ţări participă numai la „German Open”, a declarat preşedintele Codreanca, Petru Gozun. În acest an, Moldova a mai găzduit o competiţie importantă de acest gen. În luna aprilie, la Palatul Republicii a fost organizat Mondialul la proba „Zece dansuri”, la categoria de vîrstă 16-18 ani.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
91 locuitori

Coroliovca este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 91 de oameni. Satul Coroliovca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.