05 octombrie 2014, 10:42 Realitatea moldovenească views 8134
Companii din R.Moldova participă la un tîrg al industriei textile din Rusia
Foto: moscomtour.mos.ru
05 octombrie 2014, 10:42 Realitatea moldovenească views 8134

Companii din R.Moldova participă la un tîrg al industriei textile din Rusia

Companii din Republica Moldova au participat la Tîrgul federal angro de produse şi utilaje din domeniul industriilor uşoare şi textile „TEXTILLEGPROM". Aceasta este la cea de-a 43-a ediţie şi a fost inaugurată la Centrul expoziţional din Moscova (ВДНХ).

În cadrul tîrgului, Republica Moldova a fost reprezentată de trei companii autohtone produsele cărora deja au primit aprecieri înalte din partea participanţilor și vizitatorilor, anunță Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă.

La expoziție au fost aşteptaţi mai mult de 37 mii de vizitatori, printre care agenţi economici, experţi din domeniu, cumpărători angro care au oportunitatea de a stabili contacte de afaceri, desfăşura întîlniri B2B, precum şi a încheia contracte reciproc avantajoase.

Evenimentul reprezintă cea mai mare reuniune expoziţională de specialitate din Federația Rusă și Europa de Est, în cadrul căruia 2500 de companii din 42 de ţări au posibilitatea să-şi prezinte producţia din domeniile de activitate.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , tirg , Moscova , industrie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
1479 locuitori

Rotunda este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Rotunda și Hlinaia Mică. Satul Rotunda este situat la o distanţă de 15 km de orașul Edineț, la 24 km de stația de cale ferată Brătușeni și la 215 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1479 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Rotunda datează din anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.