Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 noiembrie 2013, 10:38 Diaspora moldovenească views 10265
22 noiembrie 2013, 10:38 Diaspora moldovenească views 10265

MAEIE face precizări referitor la transferarea Consulatului General din Bologna în Milano

Foto: moldpres.md

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că, în conformitate cu Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova din 19.11.2013, cu privire la transferarea Consulatului General al RM din or. Bologna în or. Milano, Republica Italiană, Consulatul General al RM de la Bologna îşi va sista activitatea la 25 noiembrie 2013, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media de la MAEIE.

Astfel, toţi cetăţenii care au depus dosare pentru perfectarea buletinelor de identitate, paşapoartelor şi transcrierea certificatelor de stare civilă, vor fi contactaţi suplimentar de personalul consular pentru a fi informaţi despre data şi locul unde vor putea fi ridicate actele.

Informaţii cu privire la viitorul sediu al Consulatului General al RM la Milano şi începerea activităţii acestuia vor fi plasate pe paginile web ale ambasadei de la Bologna şi MAEIE: http://www.bologna.mfa.md/ şi http://www.mfa.gov.md.

Telefon: +00393475305876 (pentru cazuri de urgenţă)

Email: bologna@mfa.md (pentru consultaţii suplimentare).

Pentru cazuri excepţionale, cetăţenii sînt rugaţi să se adreseze la ambasada Republicii Moldova la Roma (strada Via Montebello, nr. 800185).

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Italia , consulat , MAEIE

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1720
Populația:
141 locuitori

Moleşti este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se afla la distanţa de 16 km de orașul Glodeni şi la 191 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 141 de oameni. Satul Molești a fost întemeiat în anul 1720.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.