Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 mai 2013, 17:32 Diaspora moldovenească views 11517
27 mai 2013, 17:32 Diaspora moldovenească views 11517

Gîndul Mîţei va susţine un concert live la Londra


Foto: moldova.org

Moldovenii din Marea Britanie vor avea parte de un concert rock pe măsură. Trupa "Gîndul Mîţei" va susţie un concert extraordinar live la Londra, peste două săptămîni, anunță moldova.org.

Organizatorii au realizat în acest sens două spoturi care anunţă evenimentul. În acestea apare cunoscutul actor Sergiu Voloc şi solistul trupei, Nicu Ţărnă.

Concertul se va da sîmbătă, pe 8 iunie, în Club Bush Hall cu începere de la 19.30. Potrivit organizatorilor, invitaţi speciali ai evenimentului sunt "Black Olives".

Cuvinte cheie:

concert , muzica , Marea Britanie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
1020 locuitori

Colosova este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crasnaia Besarabia, Pobeda și Colosova. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Grigoriopol și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Colosova alcătuia 1020 de oameni în anul 2000. Satul Colosova a fost întemeiat în anul 1809 cu denumirea Bergdorf.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.