Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 aprilie 2012, 10:31 Diaspora moldovenească views 6193
10 aprilie 2012, 10:31 Diaspora moldovenească views 6193

Pasha Parfeni promovează piesa cu care va merge la Eurovision

Pasha Parfeni a pornit în turneul de promovare a piesei „Lăutar” cu care va reprezenta Moldova la Eurovision 2012. Prima ţară în care a început promovarea a fost România. În următoarele zile, Pasha va pleca în Cipru, Israel, Olanda şi Marea Britanie pentru a participa la diverse emisiuni TV şi radio, dar şi pentru a se întîlni cu jurnaliştii. In afară de concertele de peste hotare, Pasha are în plan cîteva vizite cu scop promoţional şi în Moldova. Interpretul este foarte sigur pe sine şi e convins că va trece de preselecţia din semifinala concursului Eurovision.

Reprezentantul Moldovei la "Eurovision-2012", Pasha Parfeni, va evolua în prima semifinală a concursului, cu numărul 17. Împreună cu Pasha, pe scena ”Baku Crystal Hall” vor urca reprezentanţii: Muntenegru, Islanda, Grecia, Letonia, Albania, România, Elveţia, Belgia, Finlanda, Israel, San Marino, Cipru, Danemarca, Rusia, Ungaria, Austria şi Irlanda.

Ediţia a 57-a a concursului "Eurovision" va avea loc, în perioada 22-26 mai 2012, la Baku, capitala ţării cîştigătoare din anul trecut. Duetul Ell şi Nikki, care au reprezentat Azerbaidjan, au cîştigat concursul care a avut loc în Germania.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
3391 locuitori

Beşghioz este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Beşghioz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 47 km de municipiul Comrat și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3391 de oameni. Satul Beşghioz a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.