Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 ianuarie 2017, 12:20 Diaspora moldovenească views 6969
Igor Dodon şi Irina Vlah se vor întîlni cu diaspora din Rusia
13 ianuarie 2017, 12:20 Diaspora moldovenească views 6969

Igor Dodon şi Irina Vlah se vor întîlni cu diaspora din Rusia

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, şi başcanul Găgăuziei, Irina Vlah, se vor întîlni pe 18 ianuarie cu cetăţenii moldoveni care muncesc la Moscova şi în regiunea Moscovei.

Şeful autonomiei a scris miercuri pe o reţea de socializare că la această întâlnire Preşedintele RM va totaliza rezultatele vizitei delegaţiei Moldovei în Federaţia Rusă şi ale întâlnirii oficiale cu Preşedintele rus Vladimir Putin.

Başcanul autonomiei intenţionează să discute problemele cu care se confruntă locuitorii Găgăuziei şi altor regiuni ale Republicii Moldova peste hotare.

Sursa: infotag.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Irina Vlah , diaspora , Rusia

Comentarii

 (1)
  • #1 Nistreanu Răspunde Citează selecţia
    Sa speram ca nu se mai intorc de acolo asa de bine sa le fie la rusi. Sa ramina ca migranti. N-avem nevoie pe aci de ei si camarazii lor, de-ar pleca toti ca ei . Afara cu maldafanii !
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
5444 locuitori

Bubuieci este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bubuieci, Humuleşti și Bîc. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5444 de oameni. Satul Bubuieci a fost menționat documentar în anul 1518.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.