Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 ianuarie 2016, 15:20 Diaspora moldovenească views 9231
Adrian Ursu și Maria Iliuț vor cînta pentru diaspora din Canada (Video)
30 ianuarie 2016, 15:20 Diaspora moldovenească views 9231

Adrian Ursu și Maria Iliuț vor cînta pentru diaspora din Canada (Video)

Moldovenii stabiliți în Canada sînt așteptați, pe 14 și 20 februarie, la Gala Vedetelor de Dragobete - un eveniment care va găzdui, la Toronto și Montreal, doi artiști moldoveni - pe Adrian Ursu și Maria Iliuț. Artiștii pregătesc un program artistic pe cinste și au filmat chiar și un mesaj video cu această ocazie.

„Dragi compatrioți, avem fericita ocazie să venim la domniile voastre, să vă descrețim frunțile și poate să vă alinăm dorurile de acasă. Venim cu emoții mari și așteptăm cu nerăbdare întîlnirea cu dumneavoastră. O să vă cîntăm cele mai frumoase melodii ca să vă amintim de tot ce este mai drag.

Pe 14 februarie – la Toronto, iar pe 20 februarie – la Montreal. Ne bucurăm mult că organizatorii au ținut cont de doleanța dumneavoastră, dar și de doleanța noastră, ca să avem parte nu doar de un concert obișnuit, dar și de o petrecere extinsă, cu spațiu suficient pentru dansuri, sârbe, hore și bătute ca la Maria Iliuț și muzică ușoară & populară, interpretate excelent de Adrian Ursu. Ne întîlnim în Canada", mărturisesc artiștii.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

eveniment , Canada , diaspora , muzica

Comentarii

 (1)
  • #1 Daniela Răspunde Citează selecţia
    Artistii sunt asteptati in Canada la 2 evenimente diferite:
    14 Februarie, Toronto -  Festivalul Degustarii Vinului de Casa in Canada, Polobocul de Aur 2016, Editia a 10-a. 
    20 Februarie, Montreal - Gala Vedetelor de Dragobete. 
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.