Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 aprilie 2015, 14:31 Diaspora moldovenească views 10755
Atenționări de călătorie. ODESA
30 aprilie 2015, 14:31 Diaspora moldovenească views 10755

Atenționări de călătorie. ODESA

KGB-ul transnistrean recomandă cetățenilor să evite călătoriile în Odesa și orașele din apropiere, în timpul sărbătorilor din luna mai, transmite novostipmr.com.

Potrivit serviciului de presă al așa-numitului KGB transnistrean, există informații neoficiale cu privire la posibilele provocări în aceste zile.

"Cetățenii care nu pot anula călătoria în Odesa sau regiunea Odesa în perioada respective, le recomandăm să nu participe la manifestațiile organizate acolo", - se subliniază în declarație.

Anterior s-a anunțat că pentru a spori securitatea în regiunea Odesa au fost introduse măsuri suplimentare. Acum toți rezidenții zonelor de frontieră, inclusiv toți locuitorii Odesei trebuie să poarte permanent asupra lor actele de identitate ucrainene.

Reamintim, că cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în dificultate pe teritoriul Ucrainei se pot adresa la Ambasada Republicii Moldova la Kiev, Consulatul R. Moldova de la Odesa, precum și la Centrul de Apel din cadrul MAEIE pentru a li se acorda asistenţa necesară. Datele de contact pot fi vizualizate AICI.

Sursa: infobiz.md

Cuvinte cheie:

pericol , calatorie , avertizare , Ucraina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
842 locuitori

Şipoteni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Şipoteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 842 de oameni. Satul Șipoteni a fost menționat documentar în anul 1641 cu denumirea Spărieți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.