Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 octombrie 2014, 17:08 Diaspora moldovenească views 11096
Moldovenii de peste hotare vor vota la 95 de secţii la alegerile din 30 noiembrie
Foto: trm.md
21 octombrie 2014, 17:08 Diaspora moldovenească views 11096

Moldovenii de peste hotare vor vota la 95 de secţii la alegerile din 30 noiembrie

O hotărîre în acest sens a fost adoptată la şedinţa din 20 octombrie, a Cabinetului de miniştri. Secţiile de votare vor fi organizate în sediile misiunilor diplomatice şi consulare, precum şi în alte locaţii cu acordul autorităţilor competente ale ţărilor respective.

Lista finală a secţiilor de votare a fost elaborată în urma unui amplu proces de analiză, efectuat pe parcursul anului 2014, în baza informaţiilor prezentate de misiunile diplomatice şi oficiile consulare, precum şi a solicitărilor din partea asociaţiilor diasporei moldoveneşti de peste hotare.

Informații suplimentare referitoare la desfășurarea alegerilor parlamentare în afara țării vor fi oferite ulterior de Comisia Electorală Centrală (CEC).

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

alegeri , moldovenii , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
800 locuitori

Băneştii Noi este un sat din cadrul comunei Băneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţă de 10 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 800 de oameni. Satul Băneştii Noi a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.