Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
18 septembrie 2013, 11:13 Natura şi turismul views 14314
18 septembrie 2013, 11:13 Natura şi turismul views 14314

Un cutremur din Ucraina s-a simțit și pe litoralul Mării Negre

Foto: actualitati.md

Litoralul romanesc s-a cutremurat marti in urma unui seism produs in Ucraina, dar aproape de Romania. Cutremurul cu magnitudinea de 3,4 a avut loc, potrivit specialistilor de la Institutul de Fizica a Pamantului, la cinci kilometri adancime.

Sesimul s-a produs la ora 7 si 12 minute in Ucraina, in zona Marii Negre. Locuitorii din Navodari, Ovidiu si Constanta, orase aflate la aproape 30 de km de epicentru, sustin ca au simtit cutremurul care a durat doar citeva secunde.

Potrivit autoritatilor de la malul marii, cutremurul nu a provocat nicio paguba.

In aceasta vara, turistii aflati de aceasta data in sudul litoralului au simtit cu cutremur de 4,4 magnitudine care a avut epicentru la Sabla, in Bulgaria.

Sursa: stirileprotv.ro

Cuvinte cheie:

cutremur , Marea Neagra , Ucraina , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
618 locuitori

Mihuleni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Mihuleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat pe malul rîului Ciorna, la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 618 oameni. Prima atestare documentară a Mihulenilor datează din anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.