Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
16 iulie 2023, 12:00 Natura şi turismul views 899
O nouă acțiune a activiștilor ecologici din Moldova
16 iulie 2023, 12:00 Natura şi turismul views 899

O nouă acțiune a activiștilor ecologici din Moldova

Activiștii ecologici din Moldova, în frunte cu echipa Taborul Mamei Pămînt, în perioada 15-16 iulie vor desfășura o acțiune de curățare a teritoriului și a spațiului la lacul Ghidighici, numit și marea Ghidighici.

Potrivit lui Vladislav Sanduleac, unul dintre organizatorii acestei acțiuni, pe plaja Lacului Ghidighici va fi efectuată o curățenie amplă, iar după aceasta este planificată o odihnă grozavă cu multe jocuri și ateliere, jocuri pe plajă pentru adulți și copii, lecții de actorie, yoga, meditație, aranjamente Helinger.

Participanții la eveniment vor cînta mult, vor învăța cîntece, vor antrena abilitățile vocale, vor învăța ritmul, iar seara vor avea parte de o discotecă etnică.

Eco-activiștii au programat acțiunea în ziua de sîmbătă, la ora 12-00. Pentru voluntari vor fi mănuși, pungi, plăcinte, ceai, dulciuri și vor fi hrăniți după acțiunea de curățare. Participanții la eveniment vor lua cu ei mingi, badminton pentru jocuri sportive, corturi, covorașe, saci de dormit.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

activisti , ecologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1176 locuitori

Mahala este un sat din cadrul comunei Corjova, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1176 de locuitori. Satul Mahala a fost menționat documentar în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.