Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 decembrie 2012, 10:13 Natura şi turismul views 5856
05 decembrie 2012, 10:13 Natura şi turismul views 5856

În această săptămînă, Moldova va fi acoperită cu zăpadă

Săptămîna care a început promite să aducă frig și zăpadă cu măsură. Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, deja mîine seara va cădea lapoviță. Ziua se așteaptă temperaturi cuprinse între +2 și +7 grade. Temperaturile nocturne vor atinge limita de 5 grade sub zero.

Joi, pe parcursul întregii zile, cerul va fi acoperit cu nori. Noaptea și dimineața vor cădea ploi, iar pe parcursul zilei – zăpadă. Temperatura aerului în timpul zilei va oscila între 0 și –5 grade, iar noaptea – între 0 și -2.

Vineri și sîmbătă precipitații nu prevăd. Mercurul din termometre va oscila între zero și valori pozitive. Înghețurile nocturne vor ajunge la nivelul de -6 grade. Pentru duminică și începutul săptămînii viitoare, meteorologii promit, de asemenea, precipitații sub formă de lapoviță și ploaie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

meteo , zapada , anotimp

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1523
Populația:
364 locuitori

Izvoare este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Orhei şi la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 364 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.