Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
28 noiembrie 2012, 16:10 Natura şi turismul views 6331
28 noiembrie 2012, 16:10 Natura şi turismul views 6331

Sfîrşitul toamnei vine cu temperaturi de primăvară

Vremea se va încălzi in urmatoarele zile, cînd maximele termice vor atinge, în medie, 15 grade. Meteorologii susţin că în mod normal, în această perioadă ar trebui să avem temperaturi negative.

Vremea se încalzește în următoarele zile, iar iarna adevărată trebuie să mai aștepte puțin. Potrivit site-urilor meteo internaționale, zilele de joi și vineri vin cu temperaturi care vor ajunge pînă la 17 grade.

Meteorologii susţin că primii fulgi de zăpadă ar putea cădea abia la mijlocul lunii decembrie.

Potrivit meteorologilor, în prima zi de iarnă vom avea temperaturi generoase, maximele urmînd să varieze între 10 și 12 grade Celsius. Timpul se va răci la începutul săptămînii viitoare, cînd noaptea temperaturile vor ajunge pînă la - 4 grade, iar ziua vom avea maxime de doar două grade.

Cuvinte cheie:

meteo , anotimp

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
879 locuitori

Albina este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereni, Albina și Fetiţa. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de oameni. Satul Albina a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.