Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 martie 2018, 14:15 Natura şi turismul views 10134
Vedeți cum va fi vremea în următoarele șapte zile
05 martie 2018, 14:15 Natura şi turismul views 10134

Vedeți cum va fi vremea în următoarele șapte zile

Săptămîna aceasta vom simți adierea primăverii. Meteorologii anunță o încălzire ușoară și treptată a vremii, dar și ploi slabe. 

Azi, maximele temperaturii aerului vor ajunge la 0 grade la nord, +1 grad în centru și +2 grade la sud. Precipitații nu se prevăd.

Mîine, 6 martie, pe timp de noaptea minimele vor ajunge la la -5... -7 grade. Ziua vom avea pînă la +5 grade în centru, +4 la nord și pînă la +6 grade, la sud. De asemenea, meteorologii prognozează precipitații sub formă de lapoviță pe întreg teritoriul țării. 

Miercuri, 7 martie, noaptea vor fi între -3 și +2 grade. Ziua se va încălzi pînă la +9 grade la sud, +8 în centru și +7 grade la nord. Miercuri se așteaptă ploi slabe în întreaga țară.

Joi, 8 martie, ploaia se menținea doar la nord. În centru și la sud cerul va fi doar parțial acoperit de nori. Noaptea vor fi între -2 și +3 grade, iar ziua, maximele vor ajunge la +10 grade la sud, +9 grade în centru și +8 grade la nord.

Vineri, 9 martie, precipitații nu se prevăd. Noaptea valorile termice ale aerului vor fi între -1 și +4 grade, iar ziua se va încălzi pînă la +11 grade la nord, +12 în centru și +13 grade la sud.

Sîmbătă, 10 martie, revin precipitațiile slabe sub formă de ploaie în nordul și centrul țării. Valorile temice nocturne vor oscila între 0 și +5 grade, iar cele diurne vor fi similare temperaturilor de vineri.

Duminică, 11 martie, va fi cel mai cald, însă va ploua slab la nord și în centru. Noaptea vom avea între +1 și +6 grade în termometre, iar ziua pînă la +16 grade la sud, pînă la +15 grade în centru și pînă la +14 grade la nord.  

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

meteo , prognoza , primăvară

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
935 locuitori

Cenuşa este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Situat pe malul drept al rîului Răut, satul Cenuşa se află la 16 km de oraşul Floreşti şi la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1479 cu denumirea Borodniceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.