Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
28 noiembrie 2017, 16:35 Natura şi turismul views 40492
În Laos fără vize - pe timp de 30 de zile
28 noiembrie 2017, 16:35 Natura şi turismul views 40492

În Laos fără vize - pe timp de 30 de zile

Deținătorii pașapoartelor rusești vor putea călători în Laos fără vize.

Pe data de 2 decembrie 2017 intră în vigoare Acordul interguvernamental între Rusia și Laos privind abolirea reciprocă a vizelor pentru deținătorii de pașapoarte străine, semnat în or. Vientiane, pe 08 septembrie 2016.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, deținătorii de pașapoarte străine vor putea intra, ieși, tranzita, precum și să se afle permanent pe teritoriul fiecăreia dintre țările semnatare ale acordului, pînă la 30 de zile, fără viză, cu condiția ca o astfel de ședere nu este în scop de muncă, studii sau rezidență permanentă.

Dreptul la călătorii fără vize reciproce au cetățeni din Rusia și Laos, dacă dețin pașapoarte diplomatice sau de serviciu.

Vă reamintim că pentru o excursie în Laos, cetățenii Moldovei pot obține o viză la sosirea pe aeroporturile Internaționale Vientiane, Luang Prabang, Pax, Warray, pentru o perioadă ce nu depășește 30 de zile.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

viza , calatorie , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
230 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Cotovca alcătuia 230 de oameni în anul 2001. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.