Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
07 aprilie 2015, 17:05 Natura şi turismul views 9856
Zece motive pentru a vizita R. Moldova (VIDEO)
07 aprilie 2015, 17:05 Natura şi turismul views 9856

Zece motive pentru a vizita R. Moldova (VIDEO)

Ieri, a fost lansată Colecția de Literatură Turistică „Girueta", editată de Agenția Turismului. Aceasta include mai multe cărți printre care: „Retrospectiva turismului moldovenesc. 55 de ani de realizări"; „Organizarea și gestionarea afacerilor în domeniul turismului rural"; „Vernisaj turistic" și „Ghidul traseelor turistice ale Republicii Moldova".

Colecția conține o varietate de informații privind potenţialul turistic natural şi antropical statului, fiind prezentate zece motive pentru a vizita Republica Moldova și descrie principalele forme de turism ce prevalează ca importanță la nivel național.

La rîndul nostru, vă propunem să vizualizați informațiile și materiale incluse la compartimentul «Natura și turismul», precum și prezentarea video a proiectului moldovenii.md.

Cuvinte cheie:

turism , calatorie , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
21 locuitori

Chersac este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 43 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de oameni. Satul Chersac a fost menționat documentar în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.