Mergi spre compartimentul: Cultura
31 ianuarie 2017, 14:45 Cultura views 3433
În cîteva zile, la Chișinău va începe tîrgul de primăvară
31 ianuarie 2017, 14:45 Cultura views 3433

În cîteva zile, la Chișinău va începe tîrgul de primăvară

O lună ne mai desparte de primăvară, dar primarul general al municipiului Chișinău deja a semnat dispoziția privind perioada de comercializare a suvenirelor, mărțișoarelor și florilor de grădină în capitală.

Astfel, tîrgul de primăvară, unde vor fi comercializate mărfurile sus menționate, specifice sărbătorilor Dragobete, 1 martie și 8 martie, va începe deja la 10 februarie. Decizia a fost luată pe motivul solicitărilor agenților economici și persoanelor fizice. Se va încheia acest tîrg pe 10 martie.

Locurile de comercializare a suvenirelor, mărțișoarelor și florilor de grădină urmează a fi stabilite și autorizate de preturile fiecărui sector în parte. La fel, se vor implica și oamenii legii din capitală pentru a asigura ordinea publică și vor contribui la combaterea comerțului neautorizat.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , tirg , primăvară

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
947 locuitori

Zăzuleni este un sat din cadrul comunei Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîbnița și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Zăzuleni alcătuia 947 de oameni în anul 2012. Satul Zăzuleni a fost menționat documentar în anul 1709.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.