Mergi spre compartimentul: Cultura
21 octombrie 2016, 12:20 Cultura views 4399
Sala cu Orgă își închide ușile de la începutul lunii viitoare
21 octombrie 2016, 12:20 Cultura views 4399

Sala cu Orgă își închide ușile de la începutul lunii viitoare

Începînd cu data de 1 noiembrie, Sala cu Orgă din centrul capitale își închide ușile pentru spectatori. Instituția își va sista activitatea în perioada rece a anului din cauza lucrările de reparație a clădirii.

Potrivit Radio Moldova Actualități, formațiile și soliștii care obișnuiesc să concerteze în incinta Sălii cu Orgă nu vor înceta să activeze. Aceștia vor continua să prezinte concerte, însă o vor face în incinta Muzeului Național de Artă al Moldovei, dar și la Teatrul Național „Mihai Eminescu.

Amintim că Sala cu Orgă se află în reparație, iar directoarea instituției susție că pînă la sfîrșitul acestui an lucrările de reparație vor lua sfîrșit. Revonavrea edificiului este făcută datorită grantului de un milion de euro pferit de către Guvernul României în anul 2014.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Sala cu Orgă , reparatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
684 locuitori

Flocoasa este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Situat în zona Colinelor Tigheciului, satul Flocoasa se află la distanța de 25 km de orașul Cantemir şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 684 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.