Filtru pe categorii
  • views 18055 Vizualizări
  • posts 0

Ciuperci înăbuşite cu fasole

Ingrediente:

  • 600 g ciuperci,
  • 1 pahar fasole,
  • 3 roşii,
  • 2 cepe,
  • 4 linguri ulei,
  • 3 căţei de usturoi,
  • 2 linguri verdeaţă tăiată,
  • sare,
  • piper negru măcinat.

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb în apă sărată, se scurg prin strecurătoare, se taie feliuţe şi se prăjesc cu ceapă. Fasolea se fierbe. Roşiile se opăresc, se curăţă de pieliţă, se dau prin răzătoare şi se prăjesc. Usturoiul se pisează. Se amestecă totul, se adaugă sare şi piper şi se înăbuşă la foc încet 10-15 minute.

Se servesc presărate cu verdeaţă tăiată.

 

Preparat culinar pregatit la restaurantul „Sala de aur”
bucatar-sef Lazarev Vasilii
or. Chisinau, str. Ghidighici, 1/2

Localităţile Moldovei şi diasporei

Zolotievca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
585 locuitori

Zolotievca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Larga și Zolotievca. Localitatea se află la distanța de 57 km de orașul Anenii Noi și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Zolotievca a fost menționat documentar în anul 1860.

Citeşte mai departe