Filtru pe categorii
  • views 31512 Vizualizări
  • posts 0

Ciuperci umplute

Ingrediente:

  • 8 ciuperci shampignon medii,
  • 1 lingură unt,
  • 1 lingură brînză nesărată.

Pentru umplutură:

  • 1 ceapă,
  • 1 lingură unt,
  • sare,
  • piper negru măcinat.

Mod de preparare:

Pălăriile ciupercilor se umplu, se presară cu brînză şi se coc la cuptor. Se ser­vesc şi reci şi calde.

Prepararea umpluturii: Picioruşele ciupercilor se mărunţesc şi se înăbuşă în unt, se adaugă ceapa prăjită, sarea, piperul, se amestecă.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „La Taifas”
bucătar-şef Dorofeeva Ala
or. Chișinău, Bucuresti, 67

Localităţile Moldovei şi diasporei

Hîrtop

Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
450 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Plopi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 450 de locuitori. Satul Hîrtop a fost înființat în anul 1880.

Citeşte mai departe