Filtru pe categorii
  • views 13243 Vizualizări
  • posts 0

Roşii umplute cu brînză de oi

 Ingrediente:

  • 4-6 roşii tare (de mărime medie),
  • foi de salată pentru garnisire.

Pentru umplutură:

  • 1 ½  pahar de brînză rasă,
  • 100 g de unt,
  • 3-4 felii de usturoi.

Mod de preparare:

Tăiați „capacele” roşiilor sau faceţi „o floare”, cu ajutorul linguriţei scoateţi pulpa roşiilor, umpleţi cu masa obţinută.

Prepararea umpluturii: Brînza nesărată amestecaţi-o cu untul moale. Adăugaţi usturoiul, tocat cu cuţitul. Amestecaţi.

Puneţi roşiile umplute pe foile de salată.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „La Taifas”
bucătar-şef Dorofeeva Ala
or. Chișinău, Bucuresti, 67

Localităţile Moldovei şi diasporei

Hruşca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1734
Populația:
1084 locuitori

Hruşca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frunzăuca și Hruşca. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Camenca și la 177 km de Chișinău. Populaţia satului Hruşca alcătuia 1084 de oameni în anul 2011. Satul Hrușca a fost atestat documentar în anul 1734.

Citeşte mai departe