Filtru pe categorii
  • views 19526 Vizualizări
  • posts 0

Salată cu carne de vită şi fasole roşii

  Ingrediente:

  • 300 g de carne de vită,
  • 2/3 de pahar de fasole roşii (sau 1 pahar de fasole roşii conservate),
  • 10-12 shampignoni marinaţi,
  • castraveţi marinaţi,
  • piper negru măcinat,
  • sare,
  • 2 linguri de ulei,
  • foi de salată.

Pentru sos:

  • 4 linguri de maioneză,
  • 4 linguri de muştar.

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de vită felii, presăraţi cu sare şi piper, prăjiţi în ulei pînă e gata. Tăiaţi ciupercile în 4 părţi, castraveţii marinaţi – felii. Tăiaţi foile de salată ca tăiţei măşcaţi sau rupeţi-le cu mîinile. Amestecaţi maioneza cu muştarul. Uniţi toate ingredientele, amestecaţi.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „Novas”
bucătar-şef Carapostol Alexandr
mun. Chișinău, or. Sîngera str. Aerogării, 31

Localităţile Moldovei şi diasporei

Butor

Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
3640 locuitori

Butor este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butor și India. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Butor alcătuia 3640 de oameni în anul 2000. Satul Butor a fost menționat documentar în anul 1773.

Citeşte mai departe