Filtru pe categorii
  • views 22242 Vizualizări
  • posts 0

Salată cu carne de vită şi fasole roşii

  Ingrediente:

  • 300 g de carne de vită,
  • 2/3 de pahar de fasole roşii (sau 1 pahar de fasole roşii conservate),
  • 10-12 shampignoni marinaţi,
  • castraveţi marinaţi,
  • piper negru măcinat,
  • sare,
  • 2 linguri de ulei,
  • foi de salată.

Pentru sos:

  • 4 linguri de maioneză,
  • 4 linguri de muştar.

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de vită felii, presăraţi cu sare şi piper, prăjiţi în ulei pînă e gata. Tăiaţi ciupercile în 4 părţi, castraveţii marinaţi – felii. Tăiaţi foile de salată ca tăiţei măşcaţi sau rupeţi-le cu mîinile. Amestecaţi maioneza cu muştarul. Uniţi toate ingredientele, amestecaţi.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „Novas”
bucătar-şef Carapostol Alexandr
mun. Chișinău, or. Sîngera str. Aerogării, 31

Localităţile Moldovei şi diasporei

Veveriţa

Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
194 locuitori

Veveriţa este un sat din cadrul comunei Hîrceşti, raionul Ungheni. Satul Veveriţa este situat la o distanţă de 38 km de oraşul Ungheni şi la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 194 de oameni. Satul Veveriţa a fost întemeiat în anul 1925.

Citeşte mai departe