Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 iulie 2022, 15:30 Artele plastice din epoca modernă views 1474
O adolescentă din Durlești ar fi plecat de acasă și este de negăsit
Foto: telegraph.md
05 iulie 2022, 15:30 Artele plastice din epoca modernă views 1474

O adolescentă din Durlești ar fi plecat de acasă și este de negăsit

O mama din orășelul Durlești își caută fiica de 15 ani, după ce copila ar fi plecat de acasă și este de negăsit, informează telegraph.md.

Mama spune că fata ei a plecat de acasă în data de 3 iulie dimineața devreme și este de negăsit. Tot ce știu la moment părinții este că în acea zi, de la 09.00 și pînă la 11.00 s-a aflat la un rollerdrome, pe strada Calea Ieșilor.

Ulterior, urma minorei se pierde. Părinții au depus plîngere și la poliție, însă, pînă la moment copila este de negăsit.

Cristina Panainte are înălțimea de 1,60m, corpolența medie, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției ea purta o rochie albastră și adidași de culoare neagră.

In acest context, persoanele care au recunoscut fata din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sînt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 389 880.

De asemenea, părinții vin cu un mesaj către Cristina, dacă vede acest anunț, să dea măcar în semn că este bine și în siguranță.

 

 

 

Sursa: telegraph.md

Cuvinte cheie:

fata , Durlești , dispariție

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
230 locuitori

Pohrebea Nouă este un sat din cadrul comunei Comisarovca Nouă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Pohrebea Nouă alcătuia 230 de oameni în anul 2011. Satul Pohrebea Nouă a fost întemeiat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.