Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 octombrie 2015, 16:55 Personalităţi views 7484
”Managementul Deșeurilor Solide”, asimilat la Criuleni (Foto)
18 octombrie 2015, 16:55 Personalităţi views 7484

”Managementul Deșeurilor Solide”, asimilat la Criuleni (Foto)

Recent, în sala mare a Consiliului raional, a avut loc un seminar inițiat de reprezentații proiectului Managementul Deșeurilor Solide CBRURWASTE (Cross border waste management tool for rural localities) cu participarea primarilor, inginerilor cadastrali din raion.

Cei prezenți au fost informați despre importanța gestionării deșeurilor, care include construcția instalațiilor de eliminare a deșeurilor împreună cu măsurile de prevenire a producerii deșeurilor și reciclarea acestora care ar duce la o protejare a mediului ce constituie obligația și responsabilitatea autorităților administrației publice locale și a tuturor persoanelor fizice și juridice din raion.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

deşeuri , seminar

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
282 locuitori

Strîmbeni este un sat din cadrul comunei Oneşti, raionul. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Strîmbeni a fost menționat documentar în anul 1482.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.