Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 septembrie 2018, 17:07 DJ din Moldova views 17186
La intrarea în Camenca a fost instalat un automobil distrus
07 septembrie 2018, 17:07 DJ din Moldova views 17186

La intrarea în Camenca a fost instalat un automobil distrus

Direcția Comisiei de anchetă a raionului Camenca a finalizat investigarea accidentului rutier în urma căruia șoferul Nicolae Pavlenco în vîrstă de 23 de ani s-a ales cu traume grave.

Serviciul de presă al Comisiei de anchetă informează că în noaptea de 29 iulie Pavlenco, fiind în stare de ebrietate la volanul automobilului „VAZ-2104", a depășit regimul de viteză, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Conducătorul auto s-a ales cu traume periculoase, iar locuitoarea orașului Camenca în vîrstă de 22 ani care se afla cu el în automobil – traume ușoare.

Acum automobilul distrus „VAZ-2104" poate fi văzut la intrarea în Camenca, fiind instalat pe un piedestal și servind drept o amintire pentru șoferi despre necesitatea asigurării securității circulației rutiere.

De menționat că acesta nu este primul accident rutier care s-a produs din vina lui Pavlenco. La 1 iunie 2016, fiind în stare de ebrietate, el a tamponat o femeie în vîrstă de 45 de ani , o angajată a serviciilor comunale, care făcea ordine pe marginea carosabilului. Peste 4 zile victima a decedat în secția de reanimare.

Atunci, potrivit sentinței Judecătoriei raionului Camenca, Pavlenco a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de privațiune de libertate condiționat, fiind lipsit de dreptul de a conduce mijlocul de transport timp de trei ani.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Transnistria , automobil , drum

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1870
Populația:
5940 locuitori

Crasnaia Gorca este un sat din cadrul comunei Delacău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 62 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnaia Gorca alcătuia 5940 de oameni în anul 2005. Satul Crasnaia Gorca a fost menționat documentar în anul 1870.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.