Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 noiembrie 2022, 12:00 Muzica etno views 2061
Raionul Căuşeni are un nou preşedinte
19 noiembrie 2022, 12:00 Muzica etno views 2061

Raionul Căuşeni are un nou preşedinte

Consiliul raional Căuşeni, întrunit astăzi în şedinţă a aprobat decizia de demisie a actualului preşedinte de raion, Nicolae Gorban, membru al Partidului Democrat din Moldova, transmite breakingnews.

Tot astăzi, aleşii raionului l-au votat în această funcţie pe Alexandru Catan, reprezentant al Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Noul preşedinte a fost ales cu votul a 18 consilieri din cei 33 cît constituie forul legislativ al raionului. Pentru Alexandru Catan au votat fracţiunile PCRM, PLDM, PAS şi un consilier de la PSRM.

„În activitatea mea voi fi o persoană concretă şi directă. Voi lucra nemijlocit cu toţi consilierii care sînt aleşi ai poporului, aleşii tuturor cetăţenilor raionului Căuşeni. Împreună vom face aşa ca fiecare cetăţean să fie auzit şi ajutat”, a declarat preşedintele nou-ales, Alexandru Catan. Alexandru Catan a fost candidatul cu numărul 45 în lista PAS pentru alegerile anticipate din 11 iulie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Căușeni , preşedinte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
669 locuitori

Răscăieţii Noi este un sat din cadrul comunei Răscăieţi, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 669 de oameni. Satul Răscăieţii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.