Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 noiembrie 2022, 15:00 views 2279
Partidul condus de Chicu și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al capitalei
14 noiembrie 2022, 15:00 views 2279

Partidul condus de Chicu și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al capitalei

Anatol Usatîi este candidatul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) la funcția de primar al capitalei. Anunțul a fost făcut în această seară, 13 noiembrie, de liderul formațiunii, Ion Chicu.

Potrivit fostului prim-ministru, decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al PDCM din 12 noiembrie 2022.

„S-a decis ca
1.Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei va participa la alegerile generale locale din Republica Moldova din anul 2023;
2. Dl Anatol Usatîi, vicepreședinte PDCM, ex-ministru al Economiei și Infrastructurii, a fost aprobat în calitate de candidat al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei la funcția de Primar General al mun. Chișinău”, a scris Ion Chicu într-o postare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ion Chicu , primar

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
4916 locuitori

Vărzăreşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şendreni şi Vărzăreşti. Localitatea este situată la hotar cu oraşul Nisporeni şi la o distanţă de 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Vărzăreşti constituia 4916 oameni. Prima atestare documentară a satului Vărzăreşti datează din anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.