Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 octombrie 2021, 12:45 views 2126
Trafic restricționat pe unele străzi din capitală. Vezi cum va circula transportul
21 octombrie 2021, 12:45 views 2126

Trafic restricționat pe unele străzi din capitală. Vezi cum va circula transportul

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 21– 27 octombrie, curent, va fi suspendat traficul rutier pe str. Teilor, tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Independenței, sectorul Botanica.

Măsura a fost luată în scopul executării de către Î.M. „EXDRUPO" a lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic de pe carosabilul din strada Teilor, transmite diez.md.

De asemenea, în perioada următoare, va fi restricționat traficul rutier pe alte două artere de circulație din capitală:

# se suspendă traficul rutier, în perioada 22.10.2021 – 20.11.2021, pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Mit. G. Bănulescu – Bodoni și Maria Cebotari, în scopul efectuării lucrărilor de reabilitare a reţelelor de distribuire a apei de către antreprenorul contractat de S.A. „Apă – Canal Chișinău". Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, rutele de microbuze nr. 103, nr. 108, nr. 171 și nr. 174 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni , str. Mit. Dosoftei, str. Sfatul Țării, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseele stabilite;

# se suspendă traficul rutier duminică, 23 octombrie, curent, ora 8.00-17.00, pe str. Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 – str. Anatol Corobceanu, în legătură cu intervenția autospecialei la etajele superioare a unei clădiri din zonă.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , strada , traficul rutier

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
2652 locuitori

Hîrjău (Erjovo) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. În componența comunei intră satele Sărăței, Hîrjău și Mihailovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 2652 de oameni. Satul Hîrjău a fost menționat documentar în anul 1765.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.