Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 454 Vizualizări

Compensații pentru căldură la Chișinău


Consiliul Municipal Chișinău s-a întrunit astăzi în ședință, unde a votat regulamentul privind acordarea ajutorului financiar pentru categoriile defavorizate de locuitori ai municipiului Chișinău. Astfel, familiile cu venituri mici din Capitală vor putea beneficia de compensații pentru căldură.

Șeful Direcției generale locativ comunale Ion Burdiumov a declarat că pentru sezonul rece al acestui an este planificat ajutor financiar pentru 21 500 de locuitori ai Capitalei. Astfel, vor fi alocate 52 de milioane de lei în acest sens. Astfel, fiecare beneficiar va primi o compensație de peste 2 400 de lei, transmite sputnik.md.

Totodată, Burdiumov a precizat că persoanele care au beneficiat anul trecut de compensații pentru căldură, în acest an la fel vor putea beneficia, fără să depună din nou cerere.

„Comisiile speciale din cadrul preturilor vor verifica dosarele beneficiarilor care vor primi acest ajutor", a menționat Ion Burdiumov.

Cuvinte cheie:

incalzire , Chisinau , conpensatii

Localităţile Moldovei şi diasporei

Sărata Nouă

Statut:
Sat
Prima atestare:
1847
Populația:
843 locuitori

Sărata Nouă este un sat din cadrul comunei Sărata Veche, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Fălești și la 116 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 843 de oameni. Satul Sărata Nouă a fost menționat documentar în anul 1847.

Citeşte mai departe