Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 septembrie 2021, 10:30 views 2841
Continuă lucrările de reparaţie a trecerii subterane din preajma Circului
24 septembrie 2021, 10:30 views 2841

Continuă lucrările de reparaţie a trecerii subterane din preajma Circului

Continuă lucrările de reparaţie a trecerii subterane din bd. Renaşterii Naţionale, din preajma Circului. Pe ultima sută de metri sînt lucrările de reparaţie a pereţilor. Declarația a fost făcută de edilul capitalei, Ion Ceban, care a specificat că în continuare vor fi efectuate și alte lucrări.

„În prima etapă, în subterană a fost modernizat sistemul de iluminare, au fost reparate scările şi instalate copertine la intrările în pasaj. Urmează reabilitarea tavanului şi a podelelor”, a declarat Ceban.

Totodată, a fost modificat și aspectul zonei din preajmă, pe bulevard au fost evacuate mai multe gherete şi panouri publicitare.

„Pe ambele sensuri de drum au fost instalate staţii noi de aşteptare a transportului public, iar pentru a evita denivelările în asfalt, în preajma acestora s-a intervenit cu lucrări de amenajare a casetelor în asfalt, au fost amenajate și parcări. În scurt timp va fi reparat şi drumul de acces care face legătura dintre str. A. Doga – Pietrăriei – Corneşti”, a conchis edilul capitalei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , reparatie , pasaj subteran

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1927
Populația:
3296 locuitori

Vatra este un oraş din municipiul Chișinău, situat la la 7 km Nord de oraşul Chișinău. Suprafaţa construită a oraşului alcătuieşte circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.06 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 3296 de locuitori. Hramul localităţii se serbează la 14 octombrie de Acoperamîntul Maicii Domnului.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.